Articole tehniceScurt istoric: Cu o activitate care se intinde pe durata a peste 10 ani, Intercasa se poate recomanda ca si un pilon important in comertul cu articole tehnice, din Brasov. Deschis in anul 2002, magazinul nostru a fost intotdeauna sprijinul de care au avut nevoie toti constructorii din Brasov (si nu numai), indiferent de magnitudinea lucrarilor sau proiectelor pe care le desfasurau. De la micul meserias si pana la gigantul constructor, Intercasa a multumit pana si cele mai pretentioase cereri din partea clientilor nostrii. Cu o echipa tanara si implicare maxima din partea acestora, reusim in continuare sa aducem pentru clientii nostrii, exact produsele de care au nevoie.

Intercasa, inseamna in primul rand, familie. Iar familia noastra se extinde automat si include si clientii nostrii, care ne aprecieaza si ne-au apreciat de-a lungul anilor, dar si asupra persoanelor sau furnizorilor care au fost alaturi de noi. Iar prin aceasta declaratie, dorim sa asiguram viitorii nostri clienti, dar si colaboratorii si furnizorii nostrii, de ceea mai stransa relatie comerciala, de seriozitatea de care dam dovada si de implicarea cu care ne desfasuram activitatea.

TrafaletiIdeologie: Echipa Intercasa, functioneaza pe cativa parametrii foarte simpli. In primul rand, clientii nostrii trebuie sa stie despre noi, ca vom face tot posibilul ca ei sa plece multumiti de la noi din magazin. Pilonul relatiilor noastre comerciale, se bazeaza pe faptul ca, orice produs care este cerut de catre clientul nostru si printr-o intamplare nefericita, nu se afla in magazin, ii va fi adus clientului nostru in cel mai scurt timp posibil. Asadar, primul parametru important in relatia cu clientii nostrii, este chiar deservirea in cele mai depline conditii, a acestora.

Echipa noastra a urmarit mereu, natura profesionala a lucrurilor, dar si seriozitatea. Nu facem rabat de la aceste calitati pe care le-am dobandit in timp si asiguram inca de pe acum clientii nostrii, de toata seriozitatea si profesionalismul cu care ne sustinem activitatea.

Maleabilitatea. Echipa noastra se muleaza perfect pe cerintele pietei. Tocmai din aceste motive, ne putem declara o echipa maleabila, deschisa noilor fronturi comerciale, dar si cerintelor clientilor nostrii. Iar cu aceasta calitate, punctam la capitolul ideologie, chiar esenta activitatilor noastre si punctul unu din acest manifest. Nici un client nu pleaca nemultumit de la noi din magazin! Iar noi vom face tot posibilul ca, toti clientii nostrii sa beneficieze de articolele tehnice de care au nevoie urgent.

Intercasa BrasovGama de produse: Magazinul Intercasa comercializeaza peste 2000 de produse si repere de natura tehnica, inscrise in mai toate gamele de produse care relationeaza cu domeniile tehnice. Putem sa incepem sa numerotam aceste produse, chiar cu elementele de fixare, masini si scule electrice, accesorii tehnice pentru constructii dar nu numai, accesorii abrazive, scule si unelte de mana, vopsele si lacuri, accesorii si scule de masurare, materiale de constructii si multe altele.

Va asteptam, sa va convingeti singuri! Brasov, strada 13 Decembrie, magazinul Intercasa!