Intercasa ServiciiActivitatea primara a magazinului Intercasa, este comertul cu amanuntul, pentru produse si accesorii tehnice. Pe langa aceste servicii comerciale, Intercasa mai ofera clientilor sai si cateva servicii secundare, in stransa legatura cu produsele noastre. Printre acestea putem sa enumeram: realizarea de garantii, reparatii si inlocuire piese pentru sculele electrice, sau pneumatice. Transport de marfa catre clientii nostrii, in regim de livrare. Achizitionare de produse care nu exista pe plansa de repere a magazinului. Consultanta privind achizitionarea de scule, masini, elemente tehnice, pentru bunul mers al proiectelor desfasurate de catre clientii nostrii.

Consultanta: Echipa Intercasa iti sta la dispozitie cu cele mai bune solutii pentru proiectul tau. Indiferent ca vorbim despre constructii, amenajari sau alte proiecte tehnice, referenzii magazinului vor fi alaturi de tine, pentru stabilirea celor mai bune achizitii implicand articole tehnice. Prin acest serviciu, dorim sa asiguram clientii nostrii, de intreaga noastra cooperare si sprijin in derularea proiectelor pe care ei le desfasoara.

Masini de gauritService si garantii: Magazinul Intercasa, este direct distribuitor pentru o suita de marci producatoare de scule electrice sau pneumatice. Printre ele reamintim nume mari ca si Kress, sau AEG, Stern, Hilti, dar si multe altele. Pentru ca suntem in stransa legatura cu acesti furnizori, oferim clientilor nostrii care achizitioneaza acest tip de produse, garantii si solutii de reparatii privind sculele electrice.

Echipa Intercasa sta la dispozitia dumneavoastra, cu sfaturi privind utilizarea corecta a masinilor electrice sau pneumatice, dar si solutii competente care privesc reparatiile sau mentenanta acestor utilaje. Service-ul sculelor electrice sau pneumatice, se efectueaza prin intermediul nostru, ca si garantiile sau post-garantiile acestor instrumente. Mai multe detalii despre aceste tipuri de servicii, le veti primi exact in momentul achizitionarii.

Distribuitor KressAchizitii: In situatii speciale, in care magazinul nostru nu detine anumite produse pe care clientii nostrii si le doresc, echipa Intercasa ofera clientilor solutia optima. Dumneavoastra veniti cu o idee, iar noi va aducem produsul. Indiferent ca vorbim despre utilaje sau articole tehnice care nu sunt in catalogul nostru de produse, echipa noastra va face tot posibilul ca produsul de care aveti nevoie, sa ajunga la dumneavoastra.

Transport: In cazul in care nu va puteti deplasa la magazinul nostru, echipa noastra va ofera sprijin privind transportul marfurilor achizitionate din magazinul nostru. Acest serviciu este facultativ si nu este o obligativitate din partea noastra. Insa, stim si noi, ca sunt momente cand proiectul dumneavoastra sau alte elemente care nu tin de dumneavoastra, va pot impiedica sa ajungeti la noi la magazin. In sprijinul acelor momente, echipa Intercasa va sta la dispozitia dumneavoastra, cu tot sprijinul si suita de servicii de care dispunem.

Suntem la dispozitia dumneavoastra si ne gasiti la magazinul nostru, din Brasov, pe strada 13 Decembrie numarul 24. Va asteptam.